روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

پیدا شدن جسد فرناز دولتخواه کوهنورد مفقود در دماوند

گروه امداد و نجات بالاخره توانستند پیکر زن کوه‌نورد مفقود شده را در ارتفاع ٥١٠٠ متری پیدا کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمید مساعدیان، رئیس امداد و نجات فدراسیون کوه‌نوردی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پیدا شدن پیکر زن کوهنورد، گفت: گروه امداد و نجات توانستند پیکر کوه‌نورد تهرانی به نام فرناز دولتخواه را در ارتفاع ۵۱۰۰ متری مسیر شمال‌شرقی دماوند پیدا کنند.

 

وی افزود: پیکر او در لبه یخچال عروسک‌ها در منطقه‌ای به شدت ریزشی یافت شد. این مکان همان مختصات جغرافیایی را دارد که از ابتدا مشخص شده بود ولی به علت پوشیده شدن با سنگ‌های ریزشی از دید مخفی بود.

 

مساعدیان در خصوص انتقال پیکر این زن کوه‌نورد، گفت: با توجه به ریزشی بودن شدید محل، پیدا شدن پیکر مرحوم فرناز دولتخواه و خطرات بیشتر برای امدادگران حاضر در منطقه، تیم‌های تخصصی امداد و نجات هلال احمر و بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون کوه‌نوردی درصدد تنظیم پلان و برنامه فنی برای انتقال پیکر با کمترین ریسک خطر است و به امید خدا پیکر تا فردا به پایین کوه انتقال داده می‌شود.

 

وی در پایان افزود: ضمن تشکر و قدردانی از کلیه کوه‌نوردان داوطلب در امر جست‌وجو و نجات، درخواست می‌شود از حضور و اعزام به منطقه به دلیل پرخطر بودن و شلوغ شدن منطقه خودداری کنند.

 

منبع: ورزش3

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده